pátek 6. září 2013

Info z Dubaje


Australské dobrodružství
Day 1

Právě sedíme/ležíme na letišti v Dubaji, je 5:52 místního času a my máme ještě tři hodiny čekání před sebou než nasedneme na letadlo směr Sydney. Z Pardubic jsme vyjeli před šestnácti hodinami a ještě nás nějakých 16-17 hodin na cestě čeká. Cesta probíhá zatím přesně podle harmonogramu, který jsme dostali od agentury AustraliaExpert a je příjemná.

Dnes jsme poprvé letěli s Emirates a bylo to super! Opravdu jsme si cestu užili, sedačky byly přijemné a každá měla svou vlastní obrazovku, kde jsme sledovali filmy, poslouchali radio nebo sledovali průběh letu na kamerách umístěných pod a před letadlem. Zvlášť přistání byl zážitek, sledovali jsme rozsvícenou Dubaj a příletovou dráhu. No a jídlo v letadle se opravdu nedá srovnat s oblíbeným českým Travel Service :) měli jsme jako předkrm lososa s bramborovým salátem (ano opravdu třetí bramborový salát tento týden :))) a potom jehněčí maso s pečenými bramborami a zeleninou (mňamka) a mnoho mnoho dalších.

Takže první let utekl rychle, báli jsme se čekání v Dubaji 10 hodin, ale nakonec se nám podařilo najít místo na spaní a taky to uteklo hezky.

Další zážitky z cesty dodáme po příletu do cíle (nebo spíš po pár hodinách spánku:))

Mějte se krásně!

Lenďa a Kuba

Žádné komentáře:

Okomentovat